Kontakt

Fyll i formuläret nedan om du vill skicka e-post till oss.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 days ago

Ljungby Discgolf

På lördag 17 augusti har vi stor tävling på banan. En av deltävlingarna i Smålandstouren och då är banan avstängd för allmänheten. Alla är hjärtligt välkomna för att titta när upp till 90 spelare intar Hjortberget för spel 2 x 18 hål. ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Ljungby Discgolf

Vi kommer vara på plats måndag-onsdag (12-14 aug) från ca kl 16:30 för att göra klart de sista förändringarna på banan. Alla som vill hjälpa till får gärna komma ner någon av dagarna. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få med med röjning, klippning, städning så att banan är i bästa skick inför Ljungby Open den 17:e augusti. ... See MoreSee Less

3 weeks ago

Ljungby Discgolf

Tack alla som var med på stadskampen idag. En solig och trevlig dag och regnet väntade att komma tills vi satt i bilen hem.
Stort grattis till Samuel Johansson som vann efter en riktigt bra runda i Ljungby och en stabil runda i Älmhult. Strax efter kom Erik Elisson och en tredjeplats Patrik Johansson.
Stort tack till Mix Prylhuset som sponsrade med priserna.
... See MoreSee Less

Tack alla som var med på stadskampen idag. En solig och trevlig dag och regnet väntade att komma tills vi satt i bilen hem. Stort grattis till Samuel Johansson som vann efter en riktigt bra runda i Ljungby och en stabil runda i Älmhult. Strax efter kom Erik Elisson och en tredjeplats Patrik Johansson. Stort tack till Mix Prylhuset som sponsrade med priserna.

Comment on Facebook

Riktigt kul. Imponerande Samuel 👍. Tack alla och tack Mix prylhus www.facebook.com/MIX-Prylhuset-395143573899629/

Grattis The "mini beast" !!!🏆🥇

Load more

Styrelsen

Johan Wiberg

Johan Wiberg

Anders Björck

Anders Björck

Edward Heed

Edward Heed

Mathias Björck

Mattias Johansson

Erik Elisson

Henrik Askander